Instagram torna a censurar el mugró de Nuria Roca

La xarxa social retira la imatge d'un pit de la presentadora per incomplir la normativa, la restitueix després que ella es queixi i la torna a retirar al cap d'unes hores

Ara
2 min

BarcelonaLa xarxa social de compartició de fotografies Instagram ha retirat per segon cop i (en principi) definitivament la imatge d'un pit de la presentadora valenciana Nuria Roca després d'haver-la eliminat primer i restituït després en qüestió de poques hores. El motiu, segons indica la xarxa, és que la imatge –que mostra l'ombra d'un pit amb el mugró descobert– incompleix la 'Normativa comunitària' d'Instagram. Després del primer veto, Roca va penjar la imatge al seu compte de Twitter acompanyada del següent missatge: "Aquesta és la foto tan perillosa d'una ombra":

La presentadora va penjar la fotografia en qüestió diumenge a la tarda. Poques hores després, ella mateixa va denunciar via Twitter la censura que havia rebut: "Sembla que per als senyors d'Instagram una ombra on es perfila un pit és censurable, perillós i poc ètic. Potser caldria revisar aquestes 'normes comunitàries' i veure on són realment els límits de la moralitat". Roca també va escriure un article al seu blog titulat 'L'ombra i la teta' reforçant la denúncia. Poques hores després, la xarxa va reinstaurar la fotografia. Tanmateix, sembla que la rectificació va durar poc, perquè aquest dimecres a la matinada la presentadora ha anunciat via Twitter que la imatge ha tornat a ser eliminada:

Roca acompanya l'anunci de la prohibició amb el següent escrit: "Tant de bo aquest missatge no torni a repetir-se, tot i que ho dubto. Sento continuar amb el tema però aquesta nit els senyors d'Instagram han tornat a censurar la foto de l'ombra. [...] Això sí, l'han censurat després que es fessin ressò els mitjans que havia estat només un error. Sí, esclar, i el d'aquesta nit també, no? En fi, ja han quedat retratats i tots hem vist la foto així que...".

stats