Microsoft presentarà la versió beta de Windows 8 a Barcelona

L'esdeveniment tindrà lloc el dimecres 29 de febrer en el marc del Mobile World Congress

Efe
1 min

BarcelonaEl gegant informàtic Microsoft ha anunciat avui dijous que presentarà una versió prèvia per a consumidors del seu pròxim sistema operatiu, Windows 8, en el marc del Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà entre el 27 de febrer i l'1 de març a Barcelona.

L'esdeveniment tindrà lloc el dimecres 29 d'aquest mes de febrer a l'hotel Miramar de la ciutat entre les 15.00 i les 17.00 h, segons queda recollit en la invitació enviada per l'empresa nord-americana als mitjans de comunicació, a la qual es llegeix: "Windows 8 Consumer Preview".

Microsoft no ha donat més detalls sobre el contingut de l'acte o sobre si la versió de prova o beta de Windows 8 quedarà disponible per als usuaris a partir de llavors mateix.

Rentat de cara

Windows 8, encara en fase de desenvolupament, suposa un rentat de cara complet del popular sistema operatiu, que està sent redissenyat per adaptar-lo al negoci de les pantalles tàctils i dispositius mòbils sense deixar de ser compatible amb els ordinadors personals tradicionals.

Fins ara, Microsoft havia tret una versió de prova per a desenvolupadors de programari, si bé la seva beta per consumidors seria una referència més clara del producte que finalment substituirà Windows 7.

Els analistes del sector consideren que Microsoft està preparant el debut oficial de Windows 8 per a finals del 2012, i la mateixa companyia va qualificar aquest any com un "any de grans llançaments", sense especificar productes ni dates.

stats