Esther Vila participarà al festival literari Segre de Negre amb la seva primera novel·la

L'autora empordanesa presentarà el 3 de juny a Lleida 'Els bessons rere la finestra' (Gregal)

La primera novel·la de l’escriptora empordanesa Esther Vila, 'Els bessons rere la finestra' ( Gregal), es presentarà el dissabte 3 de juny al festival literari Segre de Negre, que se celebrarà a Lleida. Vila ha escrit tres novel·les d’intriga més que sortiran publicades els propers mesos. També es desenvolupen en escenaris de les comarques gironines i hi apareixen una reportera gràfica i la seva col·laboradora i amiga, dues de les protagonistes de l'obra que es presentarà al festival lleidatà de novel·la negra. A partir d'un reportatge fotogràfic de casament, 'Els bessons rere la finestra' narra una història plena de sorpreses i secrets, d'obsessions i sentiments.

Actualment, l'autora ja treballa en una cinquena novel·la que, com les altres, contindrà bones dosis d'intriga. Esther Vila viu a Ventalló i va néixer a Dosrius (Maresme) l’any 1949. Als set anys es va traslladar a Navata i ja no ha deixat l’Empordà. Va estudiar magisteri i, acabada la carrera, va exercir de mestra durant disset anys. També ha regentat un establiment de turisme rural.

El Segre de Negre, organitzat per Pagès Editors, es durà a terme els dies 2 i 3 de juny al Convent de Santa Clara de Lleida i a l’Aula Magna de l’ Institut d’Estudis Ilerdencs. A més de donar a conèixer les darreres novetats de novel·la negra, inclourà activitats interdisciplinàries relacionades amb la literatura, el cinema i el teatre.

Més continguts de

El + vist

El + comentat