MÚSICA

Parés obre Música per a Tothom amb els ‘InstruVents del món’

Jordi Parés (Jordi De Khan Cartrö) inaugurarà dimarts vinent (Centre Cívic Pla de Palau, 20 h) la sisena temporada del cicle Música per a Tothom amb InstruVents del món. Durant l’espectacle, d’entrada gratuïta, Parés transportarà els espectadors per la màgia i la diversitat dels instruments de vent dels quatre cantons del planeta.

Amb una àmplia trajectòria com a professor de música, grans facultats de comunicador i un enorme coneixement d’instruments populars de tot el món, Parés participa per tercer any consecutiu com a artista resident en les trobades musicals pedagògiques de Música per a Tothom, una iniciativa de l’Associació Cultural Magic Room de Girona i el Centre Cívic Pla de Palau que ja ha entrat en el cor dels melòmans de la ciutat.

Dues cites al mes

El principal canvi d’aquest any és que tota la temporada s’aixopluga uniformement sota el nom original i més consensuat: Música per a Tothom - Temporada Musical a Pla de Palau. Tot i així, la temporada inclou dos cicles, cadascun amb un concert cada mes, d’octubre a juny. Durant la primera quinzena de cada mes hi haurà la sessió de les trobades musicals-pedagògiques, mentre que a la segona es farà el corresponent concert de les Noves Propostes Musicals.

Cada mes, els espectadors estan convidats a assistir a dues cites musicals en què, més enllà d’adquirir nous coneixements sobre l’inacabable món de la música, no estan relegats a un paper purament passiu, sinó que també poden intervenir amb les seves enriquidores qüestions, observacions i comentaris.