Comarques Gironines 10/09/2015

La cantautora girona Clara i l'agència de fotonotícies Iconna es fusionen al videoclip 'Tossudament dolça'

La cançó 'Dolça' i les fotografies de l'exposició 'Tossudament' mostren de manera gràfica i emotiva el procés català

Ara
2 min
La cantautora i periodista garrotxina Clara presentarà el seu últim disc, 'moltClara', el 16 d’octubre a la Casa de Cultura de Girona

GironaAquest 11 de setembre les xarxes socials serviran de plataforma per presentar el videoclip 'Tossudament dolça', un treball d’amor a Catalunya on periodistes gironins mostren de manera molt gràfica i emotiva el procés català. La cançó 'Dolça' forma part de 'moltClara', el darrer treball discogràfic de la cantautora i periodista garrotxina Clara, que es presentarà el proper 16 d’octubre, a la Casa de Cultura de Girona. El disc 'moltClara' sortirà a la venda a partir de l’1 d’octubre a les plataformes digitals. Les imatges són de l’exposició itinerant en què l’Agència de Fotonotícies Iconna documenta els cinc grans moments d’efervescència cívica i política que s’han viscut a Catalunya des del 2012 per reivindicar el dret a decidir lliurement el seu futur. I ho fan amb una visió gironina, amb fotografies de Jordi Ribot Puntí, Joan Castro i Rubèn Garcia Carballo.

El videoclip, editat per David Sánchez, de Bluebeat projectes audiovisuals, sobrevola el procés a través de fotos impactants i emotives que acompanyen la veu dolça de Clara en una cançó d’amor a Catalunya, que bressola amb calidesa el dret a decidir lliurement del poble català. Tot plegat es reforça amb la bellesa i la potència de les imatges aèries cedides pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La periodista i cantautora explica: "‘Dolça' és una cançó d’amor a la meva terra i me la vaig imaginar com si fos una dona petita i delicada, però que esdevé forta com una roca en els moments importants". La lletra i la música de Dolça, encaixen a la perfecció amb les imatges impactants i emotives de l’exposició 'Tossudament' que actualment es pot veure a Perpinyà.

Aquest videoclip pretén ser un retrat sonor i emotiu del procés que es viu en molts sectors de la societat catalana que reclamen el dret del poble català a decidir el futur del país des de l’exercici de la democràcia i la llibertat, amb ple coneixement.

stats