CANÇÓ
Comarques Gironines 16/10/2015

Clara s’acompanya de Saiko i Miquel Abras al seu nou disc

Eva Arderiu
2 min
La cantautora Clara presenta avui a la Casa  de Cultura de Girona el seu segon disc.

GironaEn el seu nou disc, titulat moltClara, la cantautora gironina Clara s’acosta a diversos estils musicals, des del rap fins al folk o el pop, passant per la balada més íntima i l’havanera. Es tracta del segon disc de l’artista, que el presentarà avui a les 20.00 h a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona.

“És una barreja de tots els estils que durant anys he escoltat com una addicta. El resultat és un disc heterogeni i esbojarrat, intens, imprevisible, apassionat, sincer, delicat, dramàtic i alegre. Totes les cares del meu calidoscopi interior”, explica l’autora.

El primer single, que ja és a les xarxes socials, compta amb la producció musical del músic i realitzador Javier García, que també signa la direcció del videoclip. A moltClara (www.moltclara.cat), la cantautora ha buscat la complicitat d’altres artistes: fa duet amb el raper gironí Saiko a la sorprenent peça Respira, i també fa tàndem amb el cantautor de la Bisbal Miquel Abrasa la balada L’amor líquid. El single amb aquesta peça es publicarà al mes de gener. Clara, periodista de professió, també ha volgut fer partícips del nou disc els companys d’ofici. En aquest sentit, la fotografia de portada i totes les del disc són del fotoperiodista Eddy Kelele.

Sota la direcció musical del cassanenc Marc Mas, que també ha fet els arranjaments, el disc s’ha enregistrat aquest estiu als Estudis 44.1 d’Aiguaviva. En la gravació del disc, Mas toca el piano i l’acompanyen el percussionista Enric Canada, el baixista Pedrito Martínez, el guitarra Jordi Aguilar i el quartet de corda Mare Nostrum Musicae.

Clara és autora de la lletra i de la música de tots els temes del disc, excepte en el cas de les havaneres, on, com en altres treballs anteriors, ha tornat a fer tàndem amb el mestre Antoni Mas Bou.

stats