Comarques Gironines 23/07/2017

Un gran espectacle de focs obre el concurs de Blanes

Unes 200.000 persones han vist l'actuació de l'empresa madrilenya Vulcano, que ha destacat per la intensitat i sincronització

Acn
1 min
Imatge de l'espectacle de focs de Blanes

BlanesEl Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava que cada any es fa a Blanes ha arrencat aquesta nit amb força. La companyia pirotècnica Vulcano de Madrid ha ofert un espectacle de gran intensitat amb molt de ritme i sincronització de les figures.

Abans de començar l'espectacle, s'han llançat tres avisos de color blanc i vermell en homenatge al FC Girona, que no fa gaire ha pujat a Primera Divisió. Protecció Civil ha xifrat en unes 200.000 les persones concentrades a la franja litoral per presenciar el tret de sortida del certamen, que s'allargarà fins dimecres.

Aquesta és l'edició més respectuosa amb el medi ambient, ja que per primer cop s'ha exigit a les empreses participants que utilitzin materials biodegradables per fer la part de focs aquàtics i respectar així l'entorn natural de la roca de sa Palomera, des d'on es llencen els focs. Vulcano ja va guanyar el concurs de Blanes el 2009.

stats