Comarques Gironines 12/03/2017

Montserrat Segura, Natzaret Romero, Eloi Falguera, Àngels Ribas i Ruth Tormo, premis Recvll

El jurat, presidit per primera vegada per Vicenç Villatoro, ha declarat desert el premi de periodisme

Josep Pastells
1 min
Els cinc premiats als Recvll d'enguany / Quim Llorens

BlanesEls 53ns premis Recvll, que s'han lliurat avui al migdia al Teatre de Blanes, han proclamat quatre guanyadores i un guanyador, mentre que el premi de periodisme Salvador Reynaldos ha quedat desert. El premi de narració Joaquim Ruyra, dotat amb 2.500 euros, l'ha obtingut Montserrat Segura, de Figueres, amb 'El contracte Wong', i el Josep Ametller de teatre (2.000 euros) se l'ha endut Eloi Falguera, de Terrassa, amb 'El traspàs'.

Així mateix, Àngels Ribas, de Sant Feliu de Guíxols, ha guanyat el premi de poesia Benet Ribas (1.500 euros) amb 'El bram dels dies'; Natzaret Romero, de Viladecans, el Cornellà-Abril de retrat literari (800 euros) amb 'Irene Polo, la periodista que vesteix de sastre'; i Ruth Tormo, de Sant Feliu de Llobregat, el premi de conte infantil Joan Petit (600 euros) amb 'Una nau de preguntes'.

El president del jurat dels premis Recvll, Vicenç Villatoro, ha encetat la cerimònia de lliurament després que l'actor Quim Bautista recités un fragment del 'Jo confesso' de Jaume Cabré.

stats