Comarques Gironines 22/02/2019

La nena de 12 anys de Sils es va inventar l'intent de segrest

Els Mossos han arxivat la investigació després de comprovar que tot era fals

Maria Garcia
1 min
Imatge de l'entrada de l'escola Jacint Verdaguer de Sils

SilsLa nena de 12 anys de Sils es va inventar que l'havien intentat segrestar. És la conclusió a la qual han arribat els Mossos d'Esquadra després d'investigar els fets. Durant tota la setmana, la policia ha estat comprovant les càmeres de seguretat de la zona, la versió dels testimonis i de la menor, i ha descobert que el relat que va explicar la nena tant als Mossos com al centre escolar és fals.

Segons va explicar ella mateixa, dimarts al migdia, quan tornava a l'escola després de dinar a casa, tres homes que anaven en una furgoneta negra l'havien intentat segrestar. Va dir que, per evitar-ho, es va posar a cridar i se'n va poder desfer. L'Escola Jacint Verdaguer, on estudia, va informar dels fets a través d'un comunicat a les xarxes socials i va demanar als pares que tinguessin "precaució" i que si veien un vehicle que els pogués semblar sospitós truquessin a la policia.

Ara s'ha descobert que tota la història que va explicar la nena no és certa i els Mossos han arxivat la denúncia que va posar la mare de la menor.

stats