Comarques Gironines 17/07/2017

El Trueta engega una campanya de mecenatge per aconseguir donacions

L'hospital vol apropar el centre a la ciutadania i obtenir recursos complementaris a les aportacions públiques

Acn
1 min
Imatge d'un dels cartells que promouen la campanya de donacions iniciada per l'hospital Trueta

GironaL'hospital Josep Trueta de Girona ha posat en marxa una campanya de mecenatge per aconseguir donacions. La iniciativa, sota el lema 'Fes + Trueta', té com a objectiu implicar entitats, empreses i particulars en el projecte assistencial del centre, sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de les aportacions altruistes i aconseguir recursos complementaris per millorar el servei.

La col·laboració està oberta a tothom i s'hi pot participar amb aportacions econòmiques, donacions de material o organitzant activitats solidàries en favor del centre. Des de l'hospital ja han avançat que els diners que es recullin es destinaran a 2 projectes pensats per millorar el benestar d'usuaris i familiars amb la renovació de les butaques dels pacients hospitalitzats i la millora de la sala de descans de pares i mares amb infants ingressats a les unitats de cures intensives neonatals i pediàtriques.

De fet, fa temps que el Trueta rep donacions puntuals de persones i entitats que volen ajudar la institució. Algunes d'aquestes aportacions han permès tirar endavant diversos projectes, entre els quals la iniciativa terapèutica 'La Buzzy s'emporta el dolor', adreçada a nens i nenes ingressats al servei de Pediatria, la decoració de l'àrea d'urgències pediàtriques, la incorporació d'una cabina de provocació al servei de Pneumologia per diagnosticar malalties respiratòries relacionades amb la feina o adquirir nous aparells per escalfar biberons i un equipament per a la UCI neonatal.

stats