Ràdio
Mèdia 15/06/2012

Carles Francino passa a 'La ventana' i Gemma Nierga presentarà 'Hoy por hoy', amb Pepa Bueno

Javier del Pino es convertirà en el nou presentador del magazín de cap de setmana 'A vivir que son dos días'

Ara
2 min

BarcelonaLa cadena SER ha anunciat aquest divendres al matí importants canvis en la seva graella de cara a la propera temporada. Els dos principals espais de l'emissora, 'Hoy por hoy' al matí i 'La ventana' a la tarda, s'intercanviaran els presentadors, i a més el magazín matinal comptarà amb la incorporació de Pepa Bueno, actual presentadora del 'Telediario 2' de La 1.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així, 'Hoy por hoy' serà conduït a partir del setembre per Bueno i Gemma Nierga, que es repartiran els papers. Segons informa la web de l'emissora, la primera "s'encarregarà de la informació, l'anàlisi i l'opinió", mentre que Niega "assumirà la part d'entreteniment i participació". Més enllà de la novetat de posar dues persones al capdavant del programa més escoltat de la ràdio espanyola, la cadena destaca que, per primera vegada, dues dones es faran càrrec del 'prime time' radiofònic.

Pel que fa a les tardes, Carles Francino –actualment al capdavant de l''Hoy por hoy'– agafarà el relleu de Gemma Nierga com a presentador de 'La ventana'. El programa, a més, ampliarà una hora més la seva duració, i s'acabarà a les 20.00. La cadena engloba aquest canvi en la seva "clara aposta pel futur radiofònic", i assegura que d'aquesta manera "modernitzarà l'estructura de la informació i l'entreteniment" a la tarda.

Per últim, la cadena SER anuncia també que el fins ara corresponsal de l'emissora a Washington, Javier del Pino, es convertirà en el nou presentador del magazín de cap de setmana 'A vivir que son dos días'. Durant aquesta temporada se n'havia fet càrrec la periodista Montserrat Domínguez, que va abandonar l'espai per convertir-se en la directora d'El Huffington Post.

stats