Publicitat
Publicitat

Música

El director, Sergi Pérez, ha rodat el clip en 16 mil·límetres

'Benvolgut', el nou vídeo de Manel

El grup ha presentat aquest migdia el vídeo de 'Benvolgut', la cançó que enceta el disc '10 milles per veure una bona armadura'

Manel ha estrenat aquest dimarts al migdia el videoclip del tema "Benvolgut", que enceta el seu nou disc, 10 milles per veure una bona armadura, i tanca sempre els seus concerts, abans dels bisos de rigor. Després d' "Aniversari", el grup ha trobat temps enmig de la seva maratoniana gira per enregistrar el segon vídeo. "Benvolgut" s'ha rodat en 16 mil·límetres i en un bosc d'avets del parc natural del Montseny. Sergi Pérez, que ja va dirigir el vídeo de "Dona estrangera", és l'autor d'aquesta peça cinematogràfica que il·lustra de manera metafòrica el tema i que té la banda com a protagonistes.

Manel continua penjant el cartell d'entrades esgotades a tots els seus concerts. L'àlbum, després de ser el primer grup de pop de la història que aconsegueix entrar a la llista oficial de vendes cantant en català, no ha baixat del top 20 des que va sortir a la venda, i ha superat el disc d'or del primer àlbum, Els millors professors europeus, amb 40.000 còpies venudes.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT