Publicitat
Publicitat

CINEMA

Javier Bardem protagonitzarà l'ambiciosa adaptació de 'La torre fosca', d'Stephen King

L'actor madrileny ha estat triat pel director Ron Howard per encapçalar el repartiment d'una superproducció formada per tres pel·lícules i dues minisèries de televisió

Javier Bardem ha estat l'elegit pel realitzador Ron Howard ( Una ment meravellosa ), per interpretar el protagonista d'un megaprojecte audiovisual basat en la saga literària de Stephen King La torre fosca.

La informació, que publiquen avui diversos mitjans nord-americans, concreta que el guanyador de l'Oscar al millor actor per No es país para viejos hauria acceptat la proposta del director, responsable d'altres transformacions cinematogràfiques de best sellers literaris com El Codi Da Vinci o Àngels i Dimonis, ambdues de Dan Brown .

La torre fosca és la particular visió de Stephen King sobre el llunyà oest, on barreja la fantasia d'un univers màgic amb el terror i elements propis del western.

El projecte, que s'ha comparat per la seva magnitud amb El Senyor dels Anells, converteix Bardem en Roland Deschain, un pistoler que s'ha passat la vida buscant la Torre Fosca i que, al final, serà l'última esperança de la humanitat per salvar la civilització.

La versió audiovisual dels set llibres de King constarà de tres llargmetratges i dues minisèries de televisió i, segons els mitjans esmentats, el primer film ja té data d'estrena: maig de 2013, igual que el primer episodi de televisió, que s'estrenarà en els mesos posteriors al llargmetratge.

A més, La torre fosca tindrà també la seva rèplica en vídeojocs i ja hi ha un còmic de la saga en la qual participa l'escriptor.

La primera novel·la, Els pistolers, es va publicar el 1982 i King va trigar vint anys més a concloure la saga, formada per set novel·les.

Les

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT