Lax'n'Busto, Els Catarres, Brams i La Pegatina, a una Acampada Jove que celebra 20 anys

Una exposició recollirà els millors moments del festival de les JERC, que es farà un autohomenatge en els 20 anys d'història

Aquest 2015 l'Acampada Jove fa 20 anys. Una fita que se celebrarà amb un dinar popular, el lliurament d'un premi a la trajectòria musical a un grup que ha marcat l'escena musical del nostre país i una exposició que recollirà els millors moments de l'Acampada Jove, les millors vivències del públic i un repàs històric pels vint anys del festival.

Pel que fa a les actuacions, enguany hi passaran grups com La Gossa Sorda, Lax'n'Busto, Els Catarres, Brams o La Pegatina, entre molts altres. L'Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya i l'Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc del 16 al 18 de juliol.

Aquesta serà la setena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l'Acampada s'havia celebrat a Sant Celoni (2005 - 2008) i a Arbúcies (1996 - 2004).