Cinema

'The girl with the dragon tattoo', la nova adaptació de 'Millennium', s'estrenarà el 13 de gener

La versió nord-americana d''Els homes que no estimaven les dones' està dirigida per David Fincher i té com a protagonistes a Daniel Craig i Rooney Mara. Un nou tràiler avança quatre minuts de la pel·lícula

The girl with the dragon tattoo, la nova adaptació cinematogràfica de la novel·la sueca Els homes que no estimaven les dones, s'estrenarà a l'Estat el 13 de gener, en una producció nord-americana dirigida per David Fincher ( Seven, El club de la lluita) i amb un repartiment encapçalat per Daniel Craig (el nou James Bond) en el paper de Mikael Blomkvist i Rooney Mara ( La xarxa social) com a Lisbeth Salander.
Aquesta nova versió del best-seller de Stieg Larson disposa d'un pressupost més generós que l'adaptació que va fer el director danès Niels Cremen Oplev el 2009, i a Steve Zaillian com a guionista, l'autor dels guions de La llista de Schindler, American gangster i Missió impossible, entre molts altres.
En el repartiment d'aquesta producció de Hollywood també hi figuren estrelles com Christopher Plummer ( Somriures i llàgrimes, Beginners), Stellan Skarsgard ( Pirates del Carib: el cofre de l'home mort) i Robin Wright ( Forrest Gump).
Ja es pot fer un tast de quatre minuts d'aquest pel·lícula, una de les estrenes més esperades del 2012.