Publicitat
Publicitat

DANSA

Terrassa tornarà a ser referent de la dansa clàssica aquesta tardor

El Centre Unnim de Terrassa programa quatre grans ballets internacionals: la companyia d'Ángel Corella, el Sofia State Ballet, el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorrússia i la Compañia Nacional de Danza

El Centre Unnim de Terrassa ha presentat la programació de la tardor que ve i destaca, un any més, per la seva programació de dansa clàssica, l'única d'àmbit privat que existeix a Catalunya. Serà el 29 any que hi ha grans companyies de dansa clàssica a Terrassa, aquest any representades pel Ballet Barcelona d'Ángel Corella –presentaran les peces 'Paquita', 'Suspended the light' i 'Facing the time', en la qual balla Corella–; el Sofia State Ballet ('El trencanous'); el Ballet del Teatre Bolxoi de Bielorrússia amb 'El llac dels cignes' i la Compañía de Danza Nacional, que presentarà 'Holberg Suite', 'Tres preludis' i 'Scarlatti'. 

La programació arrencarà el 7 de setembre amb el Carroussel des Moutons, un espectacle de circ familiar, així com 'Boom!', 'Entre pinces' i 'Circ de l'any', que es podran veure junt amb l''Splenda' del Mag Lari i 'La asombrosa historia de Mr.Snow', tots dos de màgia.

La música clàssica també té un pes destacat, amb concerts com el Rèquiem de Brahms, un concert participatiu amb les corals Estudi XX Cor, Nova Ègara, Dríade Grup Vocal i La Massa Coral, i les actuacions de les orquestres Kammart Ensemble, el quartet Hargrave i la Simfònica del Vallès.

En pop i música actual, actuaran Mishima, Sílvia Pérez Cruz, el tribut a Mecano, The King Gospel Choir, i els monologuistes Berto Romero i Peyu.  

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT