Música
Cultura 08/07/2015

L'Acampada Jove habilita més espais per acampar

L'organització ha pres aquesta decisió després que diumenge s'esgotessin els abonaments que permeten aquesta modalitat. L'Acampada Jove celebra aquest 2015 la vintena edició. Serà els dies 16, 17 i 18 de juliol

Acn
1 min
Brams, durant una actuació a l'Acampada Jove

MontblancL'Acampada Jove ha anunciat aquest dimecres l'obertura d'una nova zona d'acampada, després que diumenge al vespre s'acabessin els abonaments que permetien aquesta modalitat. L'objectiu de l'organització és que tots els assistents que s'havien quedat sense entrada puguin acampar. Així doncs, l'Acampada Jove 2015 comptarà amb quatre zones d'acampada, una més que l'edició anterior, quan ja es va obrir una tercera zona. El festival político-musical organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya i l'Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc els propers 16, 17 i 18 de juliol.

Enguany hi actuaran, entre d'altres, Brams, La gossa sorda, Doctor Calypso, Els Catarres i Feliu Ventura amb el Xerramequ i els aborígens. Aquesta serà la setena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l'Acampada s'ha celebrat a Sant Celoni (2005–2008) i Arbúcies (1996–2004).

stats