Cultura 15/02/2012

'Vogue' publica unes declaracions d'Adele en què avisa que no publicarà més música en quatre o cinc anys

Després d'emportar-se 6 premis Grammy aquest diumenge, la intèrpret de 'Rolling in the deep' diu que farà una pausa de quatre o cinc anys per preparar un nou àlbum

Ara
1 min
Adele en una imatge promocional

BarcelonaLa cantant britànica Adele ha anunciat en una entrevista a l'edició nord-americana de 'Vogue' que es retirarà "durant quatre o cinc anys". Després de guanyar sis premis Grammy, entre els quals hi ha el de millor cançó de l'any per 'Rolling in the deep' i el de millor àlbum per '21', la cantant diu que ara per ara no vol "fer nova música, a no ser que sigui millor que la de '21'", el seu segon àlbum. "No espero tornar a ser líder de vendes, però no vull editar merda. A més a més, ara mateix tampoc tinc res sobre què escriure. Per tant, necessito com a mínim tres anys per gravar un nou àlbum", declara la jove cantant. Adele confessa estar molt enamorada del seu nòvio, Simon Konecki, i que per no dedicar-los prou temps, "les seves relacions fracassen".

Les estrelles amb més vendes del mercat estan lligades a contractes discogràfics molt severs que obliguen a editar àlbums gairebé cada any. Però aquest no és el seu cas. La cantant de 'Hometown Glory' té contracte amb la modesta discogràfica britànica XL, que li permet treballar amb un altre ritme de producció. Adele reconeix que necessita un temps no només per cuidar la seva veu, que la va apartar dels escenaris, fins que s'ha recuperat de la seva operació de cordes vocals. També opina que la seva vida personal sempre ha estat molt vinculada a les lletres de les seves cançons.

stats