Cultura 12/03/2021

Els germans Pastor expandiran l'univers de l'èxit de Netflix 'A cegues'

Els directors catalans dirigiran un 'spin-off' en castellà del film de ciència-ficció, el segon més vist de la història del portal

1 min
Sandra Bullock a 'A cegues'

BarcelonaEl pròxim projecte d'Álex i David Pastor serà un spin-off d'un dels grans èxits de Netflix: el film de ciència-ficció A cegues, que va protagonitzar Sandra Bullock el 2018. El portal Deadline ha avançat que els directors d'Els últims dies expandiran l'univers postapocalíptic del film amb una producció en llengua castellana i encara sense títol. La productora responsable serà la barcelonina Nostromo Pictures, que ja va treballar amb els Pastor al thriller Hogar, també estrenat a Netflix.

A cegues és una de les pel·lícules originals de Netflix més importants de la història de la plataforma. Tot i unes crítiques tèbies i fins i tot negatives, el juliol del 2020 acumulava més de 89 milions de visionats i és la segona pel·lícula més vista de la plataforma de streaming. La història s'ambienta en un món postapocalíptic on hi ha una onada de suïcidis massius relacionats amb unes criatures que provoquen en aquells que les miren el desig de morir. Sandra Bullock hi interpreta una mare que intenta protegir-se a ella i als seus fills de les criatures amb una bena als ulls.

Segons Deadline el rodatge començaria a finals d'any a Espanya i podria ser el primer d'una sèrie de spin-offs d'A cegues en les llengües dels territoris on es produiran els films. Álex i David Pastor van debutar el 2009 amb el thriller pandèmic Infectats, amb un repartiment internacional, i el 2013 van dirigir la també apocalíptica Els últims dies, ambientada a Barcelona i protagonitzada per Quim Gutiérrez.

stats