CULTURA
Cultura 20/02/2012

La web dels Goya continua sense funcionar dotze hores després de l'atac d'Anonymous

La pantalla continua en blanc, amb el missatge "problemes tècnics"

Ara
1 min

BarcelonaLa pàgina web dels premis Goya continua sense funcionar dotze hores després de ser atacada per Anonymous. La web va deixar de funcionar en plena cerimònia de lliurament dels premis. Un missatge a quarts de tres de la tarda d'aquest dilluns anunciava encara "problemes tècnics". L'Acadèmia de Cine Espanyol anuncia que hi està treballant.

Una estona abans que deixés de funcionar, a la web apareixia una imatge referent al grup de 'hackers' Anonymous, segons la captura de pantalla difosa per l'usuari de Twitter @javierpascual.

Durant la cerimònia, els equips de seguretat del palau de congressos de Madrid van aconseguir bloquejar tres persones que, amb caretes d'Anonymous, van intentar pujar a l'escenari quan es donava pas a un vídeo que recordava els nominats al millor director.

Un petit incident que va passar bastant inadvertit a causa de la ràpida actuació de la seguretat de la gala.

Abans del començament, un grup de vint joves es van aplegar als voltants del palau de congressos per secundar la protesta convocada per Anonymous contra la llei Sinde, que havia penjat un vídeo a internet anunciant les seves intencions.

stats