Cinema
Cultura 21/09/2018

Cary Fukunaga serà el director del nou film de James Bond

El responsable de la primera temporada de 'True detective' prendrà el relleu de Danny Boyle

Ara
1 min
Cary Fukunaga serà el nou director de James Bond

Cary Fukunaga substituirà Danny Boyle en la direcció de la pròxima pel·lícula de James Bond. La decisió es va anunciar dijous al compte oficial de Twitter de James Bond, que també ha revelat la data de l'estrena mundial de la vint-i-cinquena pel·lícula de la saga: el 14 de febrer del 2020. La decisió de Danny Boyle d'abandonar el projecte es devia a "diferències creatives" amb la producció.

"Estem encantats de treballar amb el Cary. La seva versatilitat i innovació el fan una elecció excel·lent per a la pròxima aventura de James Bond", van dir els productors Michael G. Wilson i Barbara Broccoli.

Fukunaga serà el primer director nord-americà que s'encarregui d'un film de James Bond. Se'l reconeix per les pel·lícules 'Sin nombre' (2009), 'Jane Eyre' (2011), la primera temporada de 'True detective' i la nova sèrie de Netfilx 'Maniac', que es llança avui i que té com a protagonistes Emma Stone i Jonah Hill.

Tot i que ja té data d'estrena, el canvi de direcció ha fet aplaçar-ne el rodatge, que està programat per al 4 de març del 2019. Serà l'última entrega de la saga que protagonitzarà Daniel Craig, com ja va anunciar fa uns mesos.

stats