Cinema
Cultura 28/11/2011

Christian Bale podria penjar la capa de Batman

L'actor insisteix que 'The Dark Knight Rises', que es presentarà el juny del 2012, podria ser el seu darrer paper com a superheroi de Gotham

Reuters
1 min
Christian Bale

The Dark Knight Rises podia ser el darrer film en què Christian Bale es transforma en el superheroi Batman, segons ha explicat l'actor al diari Philippine Daily Inquirer.

Després de Batman Begins (2005) i El cavaller fosc (2008), aquest serà el tercer treball de Bale com a defensor de Gotham i a les ordres del director Christopher Nolan. "Serà la darrera vegada que em trauré la caputxa", ha revelat l'actor en una entrevista feta a Beverly Hills. "Crec que tota la producció va quedar enllestida ahir. Està tot fet, s'ha acabat. Per part meva i del Chris... serà el final de l'era Batman".

No és la primera vegada que l'actor, de 37 anys, ha deixat entreveure les seves intencions de no tornar a pujar al Batmobil. "A no ser que Chris indiqui el contrari, aquesta serà la darrera vegada que interpreto Batman", va indicar el novembre del 2010 al diari E! News. Bale ha succeït Michael Keaton, Val Kilmer i George Clooney al paper de Batman i el seu alter ego, Bruce Wayne.

Bale es va endur l'Oscar per la seva interpretació a The Fighter, ha treballat al drama The flowers of war i participarà en els dos propers films de Terrence Malick. L'estrena del nou film de la saga Batman està prevista pel juny del 2012.

stats