Cultura 25/03/2015

Cinc mostres de l'humor absurd de Pedro Reyes

Des dels inicis al programa 'La bola de cristal' als monòlegs delirants i les aparicions a films com 'Makinavaja, el último choriso'

Ara
1 min

BarcelonaLa mort de Pedro Reyes ha deixat l'humor més absurd orfe d'un dels seus gran representants. Excèntric, histriònic i imprevisible, el còmic va portar la comèdia a quotes de surrealisme inèdites. La seva carrera artística va començar al teatre, però la fama li va arribar gràcies a la televisió a programes com 'No te rías que es peor'.

1. 'La bola de cristal'. Reyes va ser un dels col·laboradors habituals del programa. En aquest esquetx actua amb Alaska i el seu gran amic i parella professional

2. 'No te rías que es peor'. El programa que el va consagrar. Els concursants havien de contenir les rialles davant d'humoristes com Reyes, Barragán o Marianico el Corto.

3. 'Makinavaja, el último choriso'. El paper més popular de la carrera de Reyes és el del Pirata, el cambrer del bar i base d'operacions del Makinavaja, el personatge creat per Ivà.

4. 'Atún y chocolate'. Pablo Carbonell va reservar un dels millors papers de la seva primera pel·lícula com a director al seu amic.

5. 'El hombre'. Un delirant monòleg de Pedro Reyes.

stats