Cultura 15/02/2019

Gran espectacle de creació lumínica al Poblenou

2 min
Districtes i  més...

LLUM BCN

Artistes de prestigi d’arreu del món i talents emergents de les escoles d’art, disseny i arquitectura de Barcelona donaran a conèixer les seves creacions lumíniques als carrers del Poblenou els dies 15, 16 i 17 de febrer. Llum BCN és un festival que transforma aquest antic barri industrial del districte de Sant Martí en un gran laboratori de creació lumínica, adreçat a públics de totes les edats, tant barcelonins com visitants.

+ Detalls

LLUM BCN

15 i 16 de febrer

De les 19 h a les 24 h.

17 de febrer.

De les 19 h. a les 23 h.

Poblenou

Sant Martí

TALLERS I ACTIVITATS AL MOBILE WEEK BARCELONA

Fer objectes amb Lego és l’objectiu del taller que té lloc demà dissabte, 16 de febrer, de les 12 a les 13.30 hores a la Biblioteca de Nou Barris. Aquest taller de robòtica en família, adreçat a infants i els seus familiars, és una de les activitats que formen part del Mobile Week Barcelona. La capital mundial del mòbil acull un programa d’activitats en més de seixanta espais públics de la ciutat. Més informació: mweek.com/programa/barcelona

+ Detalls

MOBILE WEEK BARCELONA 2019

Del 14 al 23 de febrer

Diversos espais de la ciutat

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DELS BARRIS DE BARCELONA

L’edifici històric del Borsí, al barri gòtic barceloní, ofereix l’exposició fotogràfica Setze barris, mil ciutats: fotografies per a altres relats de Barcelona, impulsada pel Pla de Barris en col·laboració amb l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. La mostra recull mirades de diferents fotògrafs dels setze barris de Barcelona on el Pla de Barris desplega diferents actuacions en educació, drets socials, equipaments i espais públics i activitat econòmica. Una exposició que respon a la necessitat de trencar la imatge perifèrica dels barris més vulnerables i desconeguts de la ciutat.

+ Detalls

EXPOSICIÓ ‘SETZE BARRIS, MIL CIUTATS: FOTOGRAFIES PER A ALTRES RELATS DE BARCELONA’

Del 16 de febrer al 31 de març

El Borsí

Ciutat Vella

EL PREGÓ, TRET DE SORTIDA DE SANT MEDIR

La plaça de la Vila de Gràcia acull aquest diumenge 17 de febrer el pregó de Sant Medir, el tret de sortida d’aquesta festivitat. Abans del pregó es faran diverses activitats, entre les quals cal destacar una cercavila amb foc, que s’iniciarà a la plaça Trilla a les 10.30 h.

+ Detalls

PREGÓ DE SANT MEDIR

17 de febrer

12.45 h.

Plaça de la Vila de Gràcia

FIRA D'INTERCANVI A LA MARINA

Tot s’intercanvia a través del valor simbòlic d’un euro. O sigui cada peça de roba, joguina, bicicleta, llibre, estri de cuina, parell de sabates, etcètera, té el valor d’un euro. Aquesta és la consigna de la Fira d’Intercanvi per a nens i nenes de 0 a 6 anys que té lloc demà dissabte 16 de febrer de les 11 a les 14 h al Casal de Barri Sant Cristòfol. La Fira vol promoure projectes d’economia social i solidària que beneficien de forma directa la ciutadania.

+ Detalls

FIRA D’INTERCANVI A LA MARINA

16 de febrer

11-14 h.

Casal de barri Sant Cristòfol

Sants-Montjuïc

stats