Publicitat
Publicitat

ARTS ESCÈNIQUES

Un gran espectacle aeri dóna el tret de sortida a Fira Tàrrega

Arrenca la 32a edició de la fira de teatre al carrer amb l'espectacle de la companyia Wired Aerial Theatre, que va congregar milers de persones

L'espectacle aeri de gran format 'As the world tipped', de la companyia britànica Wired Aerial Theatre, va donar el tret de sortida a la 32a edició de la Fira de teatre al carrer de Tàrrega. Milers de persones es van aplegar ahir a la nit a la plaça de l'Hort del Barceloní per veure una història sobre la crisi ecològica mundial a través d'espectaculars audiovisuals: suspesos en el cel de la nit, els artistes malden per controlar el seu món en una èpica producció de teatre aeri. Wired Aerial Theatre van participar a la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Sydney.

Amb aquest espectacle arrenquen tres intenses jornades d'arts escèniques al carrer a la capital de l'Urgell, amb 30 espais escènics i 254 funcions. Els pronòstics de la fira són bons, i les entrades d'alguns espectacles ja s'han exhaurit.

El diumenge a les 00.00 h, com a cloenda d'aquesta edició de Fira Tàrrega, es podrà tornar a veure l'espectacle inaugural.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT