Cultura 10/04/2021

'Indiana Jones' tindrà una última pel·lícula amb Harrison Ford

La nova entrega de la saga no la dirigirà Steven Spielberg, que serà substituït per James Mangold

ARA
1 min
Harrison Ford tornarà a posar-se en la pell d'Indiana Jones en la cinquena entrega de la nissaga

Torna l'arqueòleg més famós de la pantalla gran. Tretze anys després de l'estrena d'Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall, Harrison Ford tornarà a protagonitzar una entrega de la nissaga d'Indiana Jones.

Harrison Ford, que farà 79 anys al juliol, tindrà en aquesta ocasió com a companya d'aventures l'actriu i guionista anglesa Phoebe Waller-Bridge, creadora i protagonista de Fleabag.

El que no repeteix darrere les càmeres és Steven Spielberg. El responsable de filmar la nova entrega serà James Mangold, director d'A la corda fluixa (2006) i Le Mans 66 (2019). El compositor John Williams repetirà com a creador de la banda sonora.

L'any passat Spielberg va renunciar a dirigir la nova pel·lícula d'Indiana Jones per primera vegada en els 39 anys d'història de la saga. Fonts pròximes al cineasta asseguren que va prendre la decisió ell mateix amb l'objectiu d'aportar un nou enfocament a la saga i atreure un públic més jove. Després de les tres pel·lícules estrenades a la dècada de 1980 (1981, 1984, 1989), Indiana Jones va tornar el 2008 amb Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall, que es va convertir en el film amb més públic de la sèrie.

El rodatge començarà a l'agost i està previst que la cinquena entrega d'Indiana Jones s'estreni l'estiu del 2022.

stats