Cultura 21/01/2014

L'ARA estrena 'Dies sabàtics', el nou videoclip de Joan Masdéu

La cançó és l'avançament del disc 'Dissabte', que es publicarà el 28 de gener

Ara
1 min

BarcelonaJoan Masdéu publicarà el 28 de gener el disc 'Dissabte' (Música Global), però abans ja es pot escoltar la cançó 'Dies sabàtics' en el videoclip realitzat per la productora Acid Factory i dirigit per Víctor Rubio.

El videoclip s'ha rodat a Reus, Tarragona, Constantí, Cambrils, Vila-seca i Castellvell del Camp, i reflecteix "el sentiment de solitud que vesteix aquells dissabtes buits als quals ens enfrontem en el nostre dia a dia". Rubio parteix d'aquesta idea i converteix Joan Masdéu en el protagonista d'una història paral·lela. Tot plegat han sigut més de vuit jornades de rodatge concentrades a principis de gener, aprofitant la quietud dels primers dies de l'any.

Segons el músic de Reus, 'Dissabte' és un disc que vol transmetre "la calma i el ritme amb què s'assaboreixen els dies de festa". Tanmateix, afegeix que "fer dissabte és també fer neteja de tot, desprendre's del que és sobrer per quedar-se només amb el que és imprescindible". Aquests dos conceptes són els fils argumentals a partir dels quals s'han anat forjant les cançons del disc.

'Dissabte' va ser enregistrat als estudis Blind Records de Barcelona, sota la producció artística de Santos i Fluren. Els acompants de Masdéu en el disc són Quim Xicoira (baix), Joan López (bateria i percussions) i Oest Esteve Lázaro (guitarra elèctrica i segones veus). També hi col·laboren David Soler (pedal steel guitar) i el Dani Ferrer (trompa).

Joan Masdéu presentarà el disc en directe a la sala Luz de Gas de Barcelona el 8 de març. Després hi haurà concerts a Girona (5 d'abril), Reus (12 d'abril) i Vilfranca (25 d'abril).

stats