Cultura 17/06/2015

Lax'n'Busto, Els Catarres, Brams i La Pegatina, a una Acampada Jove que celebra 20 anys

Una exposició recollirà els millors moments del festival de les JERC, que es farà un autohomenatge en els 20 anys d'història

Ara
1 min
La Gossa Sorda, després del concert del passat dissabte al festival Xalònia, a Xaló, a la Marina Alta. / XEPO WS

BarcelonaAquest 2015 l'Acampada Jove fa 20 anys. Una fita que se celebrarà amb un dinar popular, el lliurament d'un premi a la trajectòria musical a un grup que ha marcat l'escena musical del nostre país i una exposició que recollirà els millors moments de l'Acampada Jove, les millors vivències del públic i un repàs històric pels vint anys del festival.

Pel que fa a les actuacions, enguany hi passaran grups com La Gossa Sorda, Lax'n'Busto, Els Catarres, Brams o La Pegatina, entre molts altres. L'Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya i l'Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc del 16 al 18 de juliol.

Aquesta serà la setena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l'Acampada s'havia celebrat a Sant Celoni (2005 - 2008) i a Arbúcies (1996 - 2004).

stats