Cultura 17/03/2012

Els lectors de poesia omplen la xarxa de versos amb #jollegeixo

El Dia de la Poesia Catalana a Internet arriba a la segona edició amb vitalitat i col·loca l'etiqueta triada als 'trending topic' de Twitter per unes hores. La iniciativa està impulsada per la UOC com a preludi del Dia Internacional de la Poesia

Ara
1 min

Barcelona"D'on venim, que no fos tornada?/Com una absurda enamorada,/la vida ens fa plorar el passat" (Carles Riba): un tuit triat a l'atzar dels moltíssims que els lectors de poesia han vessat a Twitter aquest dissabte per celebrar el Dia de la Poesia Catalana a Internet. Es tracta d'una iniciativa impulsada per segon any consecutiu per la UOC per al dia 17 de març, com a preludi del Dia Internacional de la Poesia, que se celebra a tot el món el 21, dimecres que ve.

Amb l'etiqueta #jollegeixo, els usuaris de Twitter que gaudeixen amb la poesia catalana s'han apropiat de la xarxa, almenys en part i almenys per unes hores. Els lectors que han participat en la proposta han aconseguit situar-se en els 'trending topic' aquest dissabte al migdia. Al llarg del dia, l'activitat no ha parat, amb més de 100 tuits per hora.

stats