Literatura
Cultura 22/04/2015

L'enciclopèdia il·lustrada de 'Joc de trons' es publicarà el 8 de maig

George R. R. Martin, Linda Antonsson i Elio M. García Jr. recopilen a 'El mundo de hielo y fuego' informació sobre l'univers fantàstic de la saga 'Cançó de gel i foc'

Ara
1 min
Il·lustració de portada d''El mundo de hielo y fuego'

BarcelonaEls fans de 'Joc de trons' tenen una cita amb les llibreries el 8 de maig, quan es publiqui 'El mundo de hielo y fuego', una enciclopèdia il·lustrada sobre l'univers de la saga de George R. R. Martin 'Cançó de gel i foc' que inspira la sèrie de televisió 'Joc de trons'. El mateix Martin és un dels autors d'un volum –juntament amb Linda Antonsson i Elio M. García Jr– que documenta la història mai explicada dels Set Regnes de Ponent.

Editada per Gilgamesh, 'El mundo de hielo y fuego' comptarà amb una portada d'Enrique Corominas, el mateix autor de les portades de l'edició en castellà de les novel·les de 'Cançó de gel i foc'. Amb la primera edició del llibre, a més, es regalarà un pòster amb la il·lustració de coberta. L'enciclopèdia il·lustrada recopilarà la informació que Antonsson i García Jr ja havien reunit amb la col·laboració de Martin a la pàgina web Westeros.org, que s'ha convertit en la principal font de referència de la història de Ponent.

stats