Premis Goya
Cultura 10/02/2014

Martínez Pujalte justifica l'absència de Wert als Goya: "El sou no inclou que t'insultin"

El portaveu econòmic del PP al Congrés dels Diputats diu que Bardem és "un dels patrocinadors de Zapatero"

Efe
1 min
L'actor Javier Bardem aplaudeix l'actriu Terele Pávez, després de lliurar-li el Goya a la millor actriu de repartiment per la seva interpretació a 'Las Brujas de Zugarramurdi / EFE

MadridEl portaveu econòmic del PP al Congrés dels Diputats, Vicente Martínez Pujalte, ha justificat l'absència del ministre d'Educació, Cultura i Esports, José Ignacio Wert, als premis Goya: "El sou no inclou que t'insultin", ha afirmat.

"Jo no vaig als llocs on m'insulten, ja ho deia Di Stefano: "Si es volen divertir que vagin al circ", ha assenyalat el diputat al programa 'Los desayunos', de TVE.

"Em sembla que el cinema espanyol és extraordinari, els cineastes són boníssims, però políticament és un desastre. I [Javier] Bardem, aquest que parla de la incultura, és un dels màxims patrocinadors de Zapatero", ha afegit.

Wert va anunciar fa un parell de dies que no acudiria a la cerimònia dels Goya, perquè havia de marxar a Londres, on tenia una reunió amb el secretari d'estat britànic d'Empresa i Innovació, Vince Cable.

stats