ESTRELLA GIRLS!
Cultura 19/04/2011

La cançó pop de Miss Carrussel, avui a l'Apolo

La cantant defensarà en directe 'Els patis interiors' i presentarà noves cançons en un concert elèctric acústic a la [2] de l'Apolo, a partir de les 21 h

Redacció
1 min
Miss Carrussel

Barcelona @font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "CenturyOSMTPro"; }@font-face { font-family: "CenturyOSMTPro-Italic"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }span.TOBCNITALIC { font-style: italic; }div.Section1 { page: Section1; } Mireia Madroñero mai no ha buscat concerts per al seu projecte de cançó pop que defensa amb la guitarra i el piano, Miss Carrussel. “Sempre he esperat que m’ho proposessin”, diu. I els últims que li ho han proposat ha estat Time Out Barcelona, dins del cicle de concerts d’artistes femenines Estrella Girls! Sobre l’escenari de La [2] la Mireia no serà sola. “M’acompanyarà la Núria Muntaner d’Oh! Cake & the Cookie, i estic mirant si alguna altra músic”, explica. I estaran molt enfeinades. “Tindrem pianos, guitarres, ukeleles, melòdiques, carillons, percussions petites i encara no sé si la maquineta aquesta de fer loops que m’acabo de comprar. Sense bateria, probablement. Serà un concert elèctric acústic”.

“El repertori serà bàsicament del disc dels Patis”, diu referint-se al seu debut, Els patis interiors (2010), editat per Sones, la discogràfica, agència i promotora independent de la qual és sòcia. Un disc on va fer dissabte, on va recollir les cançons que havia anat fent els últims deu anys i interpretant des que el 2006 va engegar aquest projecte amb nom de cançó de Townes Van Zandt via Nacho Vegas. “Però també incorporaré cançons noves que no he gravat encara. Em ve molt de gust començar a airejar cançoner nou”. Així obrirem de bat a bat les portes de La [2].

stats