Música
Cultura Música 21/12/2016

Escolta en exclusiva 'Tu parles molt', avançament del tercer disc de Les Sueques

'Moviment', el nou àlbum del quartet, veurà la llum el 27 de gener

Ara Play
1 min
Escolta en exclusiva 'Tu parles molt', nou avançament del tercer disc de Les Sueques

Moviment és el títol escollit pel tercer disc de Les Sueques, una de les novetats més esperades del panorama musical independent del país el 2017. Un elapé de guitarres dures i enigmàtiques, en què el quartet fluctua entre el post-punk i el garatge amb la mateixa naturalitat que ho fan la ironia, la poesia i certs tics nostàlgics. Un despertar i una crida al moviment sense perdre els trets característics d'una banda que els darrers anys s'ha revelat com una de les apostes més segures dels escenaris catalans. Actitud, crits, soroll i bon gust per les melodies i els jocs de veus, Les Sueques aconsegueixen transmetre al disc l'adrenalítica del seu directe.

Avui l'ARA Play avança Tu parles molt, una de les cançons més potents i representatives de Moviment, on el combo, que viu amb un peu a Barcelona i l'altre a Vilanova i la Geltrú, explota el seu vessant més kraut-psicodèlic per posar al punt de mira el cinisme i la falta de compromís ("Sona i camina tot el que dius, sintaxi buida, carícia que riu, ni calles ni avances ni res important"). Sintetitzadors lluminosos, guitarres desafiants i explosions controlades, Les Sueques segueixen contundents i evolucionen encara més la seva proposta.

Moviment, s'ha gravat entre els Hermitage Work Studios de Londres i Cal Pau Recordings de Sant Pere Molanta (Barcelona) i Margo Broom, de l'històric segell Rough Trade, n'ha estat la productora. El disc sortirà a la venda el 27 de gener i l'edita El Genio Equivocado.

stats