Música
Cultura Música 16/05/2023

Els fills de Shakira protagonitzen el videoclip d''Acróstico'

Milan i Sasha canten i toquen el piano amb la seva mare

2 min

Barcelona"Aquest any el Milan ha escrit cançons que m'han fet vessar llàgrimes d'emoció i el Sasha ha dedicat hores al piano i ha descobert la seva veu. Tots dos han compartit l'estudi amb mi, i quan han escoltat aquesta cançó dedicada a ells, m'han demanat de participar-hi. L'han sentit i l'han interpretat ells mateixos i per a ells mateixos, amb la passió i el sentiment de qui porta la música a dins. És tan bonic veure com el Milan i el Sasha obren les ales per fer realitat els seus somnis! No hi ha res més que em faci sentir més plena que ser mare".

Amb aquest argument que ha penjat a les xarxes, Shakira ha introduït els fills, de 10 i 8 anys, en el món de l'espectacle. Tots dos participen un nou vídeo per promocionar la nova cançó de la cantant colombiana: Acróstico.

Shakira comparteix des de fa temps retalls de la seva vida íntima i familiar amb el gran públic. Si fa uns mesos explicava com se sentia després de separar-se de l'exfutbolista Gerard Piqué i es passejava per un supermercat enfadada i menjant patates fregides o llançava dards contra la nova xicota de la seva exparella, ara parla de la seva faceta maternal. El Sasha i el Milan apareixen al seu costat tocant el piano en diferents moments del vídeo.

La cantant colombiana, que fa poc es va traslladar a Miami amb els seus dos fills i va demanar que es respectés el seu dret a la intimitat, va publicar Acróstico la setmana passada amb un videoclip animat en què apareix un ocell tenint cura de les cries en un niu. Com les anteriors, la cançó parla del daltabaix emocional que ha viscut l'artista darrerament.

A Acróstico, però, la cantant deixa entreveure que ja ha superat la ràbia. Si més no, no parla de desitjos de venjança sinó de l'amor que sent pels seus fills. Shakira ha llançat la nova cançó des de Miami Beach, l'àrea turística i platja per excel·lència de la ciutat del sud de Florida, on viu. Al vídeo i, a través de les imatges, mostra el trasllat des de Barcelona a la ciutat nord-americana: al nou niu de la cantant hi ha les maletes mig desfetes i tot de joguines i ninots de peluix dels seus dos fills, però cap pilota de futbol. Quan va marxar de Barcelona, en un comunicat, la cantant va demanar respecte per al Milan i el Sasha, que han patit "un incessant assetjament i una persecució sense treva".

stats