Música
Cultura Música 14/12/2022

Franz Ferdinand, Placebo i Sigur Rós actuaran al Cruïlla

Leiva, Carolina Durante, Amaia, Triquell i Suu també s'incorporen al cartell del festival

1 min
El grup Franz Ferdinand.

BarcelonaEl Cruïlla 2023 va agafant forma. Després d'anunciar els concerts d'Antònia Font i Viva Suecia, el festival ha revelat aquest dimecres una vintena més d'artistes i bandes que passaran pel Parc del Fòrum del 5 al 8 de juliol. Amb categoria de caps de cartell internacionals hi ha els grups Franz Ferdinand, Placebo i Sigur Rós.

Els escocesos Franz Ferdinand, liderats per Alex Kapranos, que dedicaran l'estiu a voltar per festivals, actuaran al Cruïlla el divendres 7 de juliol, el mateix dia que els islandesos Sigur Rós. Els londinencs Placebo arribaran a Barcelona el dissabte 8 de juliol per oferir un concert que formarà part del segment europeu de la gira mundial de presentació del disc Never let me go (2022).

De moment, el rock predomina entre les novetats anunciades pel festival, amb artistes i grups com l'australiana Tash Sultana, els madrilenys Leiva i Carolina Durante i els barcelonins Sidonie. També hi actuarà el duo lleidatà La Élite, que al setembre van protagonitzar un dels concerts més punk del Festival BAM. I no hi faltaran Stay Homas, omnipresents en les programacions dels festivals, ni el gallec Sen Senra, la popularitat del qual no ha deixat de créixer des que va publicar Corazón cromado (2021), el disc que incloïa una col·laboració de C Tangana.

Ara com ara el Cruïlla 2023 es completa amb Amaia, Dani Fernández, Delaossa, Cruz Cafuné, Iseo & Dodosound, Rusowsky, Las Ninyas del Corro, Cala Vento, Ciudad Jara, Carlangas, Suu, Triquell, Lia Kali i Victorias y Menta.

stats