Música

Mushkaa i Bad Gyal canten juntes 'SexeSexy' a Madrid

Alba Farelo va ser la convidada sorpresa del concert de la seva germana petita a la sala Shoko

2 min
Mushka i Bad Gyal a la sala Shoko de Madrid

BarcelonaLa madrilenya sala Shoko va acollir aquest divendres la primera actuació en viu de les germanes Farelo, Mushkaa (Irma) i Bad Gyal (Alba), interpretant el seu tema conjunt SexeSexy. Va ser en el concert de presentació a Madrid de SexeSensible, el nou àlbum de Mushkaa. "O de romàntica / o de satànica / una maniàtica / segueix la tàctica", van cantar les germanes sobre l'escenari de la Shoko, cosa que va fer embogir el públic.

La presència de Bad Gyal al concert de Mushkaa no havia estat anunciada, però no ha requerit una gran logística, ja que la gran de les Farelo també actua aquest cap de setmana a la capital espanyola, concretament aquest dissabte al Wizink Center, on presentarà el seu disc La Joia. És probable, per tant, que Mushkaa també surti a cantar SexeSexy aquest dissabte en el concert de la seva germana gran.

Les germanes Mushkaa i Bad Gyal cantant juntes al Shoko de Madrid

Amb aquesta col·laboració en viu, les Farelo tanquen files després de la polèmica que van suscitar la setmana passada unes declaracions virals de Mushkaa sobre el català extretes d'una entrevista de fa un any. En el pòdcast Ràdio Hangar, de La Capsa del Prat de Llobregat, Irma Farelo reflexionava sobre l'ús del català i el castellà a les seves cançons i es queixava que "alguns" catalans, "no tots", són massa "agressius" a l'hora d'exigir la llengua i que això fa que alguns parlants "se sentin rebutjats" o pensin "que els diran xarnegos" o que se'n riuran i que, per tant, ja no els doni "la gana de parlar-lo".

El seu pare, l'actor Eduard Farelo, va sortir en defensa de Mushkaa i va lamentar que "l’objectiu a abatre" fos "una noia de 19 anys que encara està formant la seva identitat". Va comparar la reacció a les paraules de la seva filla "amb el tracte que reben Joan Manel Serrat, Berto Romero, Javier Cercas i tants altres que, en algun moment, han entès Catalunya d’una manera diferent de com ho feu vosaltres".

stats