De Rosalía a Bad Gyal i Pet Shop Boys: així serà el Piromusical dels 30 anys del Sónar

Els focs artificials ballaran al ritme de més de 50 cançons d'alguns dels artistes que han actuat al festival des del 1994

ARA
1 min
El piromusical va reunir milers de persones a l’avinguda Maria Cristina per tancar la festa major.

Barcelona"La innovació, el descobriment i la celebració del talent". Aquests són els tres ingredients del Piromusical de la Mercè d'aquest any, que tindrà lloc el 25 de setembre a partir de les 22 hores a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. La cita marcarà el punt final de la festa major de Barcelona, i estarà dissenyada per l’equip responsable del Sónar, que commemorarà així el 30è aniversari del festival. Entre els artistes que posaran ritme als focs artificials hi ha Rosalía, Bad Gyal, Daft Punk, Bad Bunny, C. Tangana, Nathy Peluso i Pet Shop Boys.

El piromusical serà "un viatge intercultural protagonitzat per les diferents músiques urbanes i una gran festa que ballarà al so de grans clàssics i dels noms més llegendaris de l’electrònica". Segons han explicat des de l'organització del Sónar, el públic es trobarà amb "un recorregut global a través de sons experimentals i veus i ritmes dels cinc continents". De fet, l'espectacle, segons ha avançat l'equip del Sónar, comptarà amb més de 50 cançons d'alguns dels artistes més destacats que han actuat al festival des de l'any 1994.

Així, es combinaran temes d'artistes locals com Maria Arnal o Desert amb els d'internacionals com Björk, Grace Jones, Lana del Rey, The Chemical Brothers o Buraka Som Sistema. La proposta, signada pel Sónar en col·laboració amb Phran (productor i DJ habitual del festival), es completarà amb referents del disco, el house i el techno com Todd Terje, Laurent Garnier, Miss Kittin o Jeff Mills. També es retrà un homenatge al recentment difunt compositor japonès Ryuichi Sakamoto.

stats