PLAY
Cultura Música 24/06/2016

La suggeridora

Electrònica amb piscina, art escrit amb 'h' i escapada a Madrid

Regina Rodríguez Sirvent
2 min
La suggeridora

LLAGOSTERA TAMBÉ EXISTEIX

Una de les raons perquè els DJ decideixen anar a la Pool Party és perquè es poden quedar a dormir a la masia, i no m’estranya: la casa és espectacular, aïllada en un dels racons més bonics del país. També els convenç veure la posta i la sortida del sol de l’Empordanet envoltats d’ovelles i menjar productes de la terra, però de la terra d’allà mateix. I també vénen per acabar a la piscina amb el públic, esclar. La Pool Party és l’aperitiu del Moritz Festival’Era. En la seva tercera edició l’aforament continua sent reduït i la selecció tan canyera com sempre: el directe del francès Woodini, que presentarà per primera vegada a tot l’Estat el seu EP Gone, s’uneix a Pional, Playless, InnerCut, Mans O i DJohnston. Una party electrònica servida als jardins de la masia, birra en mà i biquini a la piscina.

Era Electrònica (Pool Party)

Masia Can Gascones

Llagostera

2 de juliol

VIATJA I NO HO ESCRIGUIS

Aquesta convocatòria s’ha convertit en un referent per a les ajudes de projectes expositius d’art actual. I aquest any han escollit tres propostes amb mirades tan atrevides com allunyades. Viaja y no lo escribas parla de les possibilitats de l’escriptura per intercanviar experiències. Deshaciendo texto investiga el text artístic i en busca una lectura no convencional com a mitjà. I Madrid activismos (1968-82) mostra el moviment social i polític oposat al règim de Franco a finals dels 60. S’inaugura dijous!

Inéditos 2016

La Casa Encendida

Madrid

Del 30 de juny al 18 de setembre

ART S’ESCRIU AMB ‘H’

L’ hart se serveix a peu de rambla i aquest any també a peu de plaça. Perquè Per amor a l’hart va néixer amb un objectiu claríssim: acostar la cultura i el llenguatge de les arts escèniques (la dansa, el circ, el teatre o la música) a la gent. I després de 12 anys no només ho han aconseguit sinó que formen part de la Plataforma d’Arts de Carrer, que agrupa els principals esdeveniments artístics al carrer de Catalunya. Un aparador per a artistes i creadors que cada any presenten les seves il·lusions en forma d’espectacle.

Per amor a l’hart

Pl. Lluís Companys i Jové, Rambla Marina (l’Hospitalet de Ll.)

Del 30 de juny al 2 de juliol

stats