MÚSICA
Cultura 18/02/2011

El nou disc de Manel sortirà el 15 de març

El quartet barceloní Manel ja té, per fi, data confirmada de sortida del nou disc: el 15 de març. I títol: '10 milles per veure una bona armadura'. I els primers concerts previstos de la nova gira, que començarà a Reus el 26 de març, sense entrades disponibles

Andreu Gomila
1 min
Amb armadura Fins i tot els fans més incondicionals de Manel devien estar farts d'aquella foto del quartet amb les cadires i el matalàs, amb Guillem Gisbert sempre amb pantalons curts. Aquesta és la nova imatge de la banda, amb l'armadura per la qual estan disposats a fer 10 milles.

BarcelonaFa un any que la banda barcelonina es va tancar per produir el seu segon disc després de convertir-se en la nova banda més exitosa dels últims temps gràcies a 'Els millors professors europeus' (2008), del qual n'han venut prop de 30.000 còpies. Van fer durant un any prop de cent concerts, amb moments apoteòsics com el concert de la Mercè del 2009 o el doble concert de comiat al Palau de la Música del 2010. I tot sembla apuntar que repetiran èxit, ja que no queden entrades per als primers concerts de presentació de '10 milles per veure una bona armadura' a Reus, Vic, Tordera, Torelló i Girona. El nou disc, segons han anunciat a Facebook aquest dijous a la mitjanit, es diu '10 milles per veure una bona armadura' i es posarà a la venda el 15 de març.

Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van explotar a 'Els millors professors' el seu univers més personals i, als concerts, l'empatia de Gisbert amb el públic els va fe de seguida molt populars.

Per l'edició del nou disc, que van acabar d'enregistrar a mitjans de desembre, preparen un gran llançament, que els portarà per tot el país i més enllà de l'Ebre i els Pirineus. De fet, amb 'Els millors professors' europeus van tocar a Madrid i van protagonitzar una minigira de quatre concerts per Anglaterra que els va anar força bé.

Els Manel lideren una nova generació de músics que ha aconseguit el favor del públic i de la crítica, amb d'altres referents com Els Amics de les Arts, Mishima, Antònia Font, Mazoni, Sanjosex, etc.

stats