Cultura 13/05/2021

'Núvol' llança una revista interactiva per al Dia Internacional dels Museus

Inclou totes les exposicions i activitats de la jornada, així com entrevistes i reportatges centrats en els joves i les persones grans

ARA
1 min
Portada de la revista digital

BarcelonaAmb motiu del Dia Internacional dels Museus (18 de maig), la revista digital de cultura Núvol llança una guia interactiva amb les principals exposicions i activitats de la jornada. La proposta segueix el lema del Consell Internacional dels Museus ("El futur dels museus: recuperar i reimaginar") i vol donar visibilitat a dos dels col·lectius que més han patit a conseqüència de la pandèmia i que estan directament relacionats amb el lema d’enguany: les persones grans i els joves. La revista es pot descarregar a partir d'aquest dijous a la llibreria digital de l'ARA.

Aquesta iniciativa recollirà les propostes digitals dels equipaments, que amb la irrupció de la pandèmia i el tancament dels espais l'any passat es van abocar a oferir continguts virtuals, una línia que han mantingut. Aquesta revista interactiva presentarà les visites guiades virtuals disponibles als museus, les trobades digitals i altres propostes. Així mateix, també inclourà entrevistes al director de museu més jove i al director de museu més gran de Catalunya i recollirà en un reportatge les conclusions d'un grup de joves després de visitar-los.

stats