POLÍTICA CULTURAL
Cultura 13/06/2012

El Parlament ratifica els membres del CoNCA

David Albet, Carles Duarte, Mercè Gisbert, Isona Passola, Valentí Puig, Gemma Sendra i Pilar Parcerisas integren el nou òrgan assessor cultural

Ara
1 min
El nou CoNCA

BarcelonaEls nous membres del plenari del CoNCA són el músic David Albet; el poeta i lingüista Carles Duarte; la filòsofa, pedagoga i activista de cultura popular Mercè Gisbert; la productora i directora cinematogràfica Isona Passola, el poeta, novel·lista i assagista Valentí Puig i la gestora cultural Gemma Sendra, que integraran l'organisme juntament amb la crítica d'art Pilar Parcerisas.

El Parlament ha ratificat avui els sis nous noms que el conseller Ferran Mascarell va proposar al president Mas. Després de set mesos en què l'òrgan ha estat en 'stand by' per la dimissió en bloc dels 10 consellers que llavors formaven el plenari –excepte Parcerisas–, avui ha quedat configurat el nou òrgan que, a més, tindrà noves funcions. Tal com va regular la llei òmnibus, la seva funció serà avaluar i assessorar Mascarell i les polítiques públiques en matèria de cultura.

stats