Cultura 03/05/2016

De 'Polònia' al Maldà: Pau Escribano estrena la comèdia 'Dins la cova'

El guionista de Minoria Absoluta debuta amb una versió de la llegenda de Sant Jordi amb música en directe

Ara
1 min
Núria Deulofeu, Sílvia Forns, Irene Jódar i Carol Rovira protagonitzen 'Dins la cova'

BarcelonaQuatre noies, una cova, dos 'tuppers' de carxofa, una princesa, un violí, un clarinet i un

drac. Aquests són els ingredients que el guionista de 'Cràckòvia' i 'Polònia' Pau Escribano ha mesclat per elaborar el seu nou projecte teatral. El resultat és 'Dins la cova', una comèdia per a tots els públics amb música en directe que estarà al Maldà del 6 a l'11 de maig.

Escribano, que n'és l'autor i el director –debuta després de participar en l'adaptació de 'Polònia. El musical' i 'La família irreal' de Minoria Absoluta–, pren com a base la llegenda de Sant Jordi per reflexionar en clau d'humor sobre el poder, l’egoisme i la manipulació de la informació. L'obra està dirigida a un públic amb ganes de riure's d'ell mateix, de les tradicions i dels tòpics de la societat catalana. L'argument presenta quatre noies que es troben en una cova fosca i que hauran de respondre moltes preguntes per poder trobar la manera de sortir-ne.

Les actrius Núria Deulofeu, Sílvia Forns, Irene Jódar i Carol Rovira són les protagonistes que es ficaran dins la cova amb instruments i veus en directe. Elles són les Coralines, una companyia que s'estrena amb aquest espectacle i que troba en l'humor el punt d'unió, també compartit amb Escribano: "Les Coralines es van entregar tan a fons que van transformar un text ple d'acudits tontos en un espectacle teatral poètic, emocionant, ple de música i sí, també amb un bon grapat d'acudits tontos".

stats