Cinema
Cultura 19/08/2011

Ridley Scott replicarà 'Blade Runner'

El director s'ha compromès a realitzar una nova pel·lícula basada en el clàssic de la ciència-ficció que ell mateix va realitzar fa gairebé trenta anys

Efe
1 min
Harrison Ford i Sean Young a 'Blade Runner'

Los Angeles p { margin-bottom: 0.21cm; } Ridley Scott s'ha compromès amb la productora Alcon Entertainment a dirigir i produir una nova entrega del clàssic de la ciència ficció Blade Runner, que ell mateix va realitzar l'any 1982.

Alcon Entertainment ja va anunciar al març que estava a punt d'adquirir els drets de Blade Runner amb la intenció de rodar preqüeles i seqüeles de la cinta original. Fins aquell moment, els drets estaven en mans de Bud Yorkin, productor executiu de l'obra de Scott, protagonitzada per Harrison Ford i basada en la novel·la Somien els androides amb ovelles elèctriques?, de Philip K. Dick.

Encara no se sap si la pel·lícula serà una continuació del film original o si es tractarà d'una preqüela (història anterior en el temps). Tampoc s'ha fet públic si Harrison Ford, el protagonista de l'original, tornarà a posar-se de nou en la pell del detectiu Rick Deckard.

La història de Blade Runner se situa a Los Angeles, l'any 2019, en una societat que ha aconseguit crear uns clons anomenats “replicants”, emprats per a feines perilloses. Però aquests cyborgs es rebel·len contra els seus fabricants en una colònia espacial i comença un enfrontament entre creador i criatura. Deckard –Harrison Ford– és un dels encarregats de caçar els replicants que han escapat de la colònia i s'amaguen a Los Angeles.

Actualment, Scott està rodant Prometheus, una pel·lícula de ciència-ficció amb elements basats en Alien, un altre dels títols fonamentals del veterà realitzador. Protagonitzat per Charlize Theron, Michael Fassbender i Noomi Rapace, Prometheus s'estrenarà el juny del 2012.

stats