Cultura 09/05/2017

Els Rolling Stones actuaran a Barcelona el 27 de setembre

El concert tindrà lloc a l'Estadi Olímpic i serà l'únic que la banda anglesa farà a l'estat espanyol

Ara
1 min
The Rolling Stones

BarcelonaEls Rolling Stones tornen a Barcelona. La banda liderada per Mick Jagger i Keith Richards actuarà el 27 de setembre a l'Estadi Olímpic de Montjuïc. El concert formarà part del No Filter Tour, la gira de 13 dates que la banda anglesa oferirà a Europa al setembre i l'octubre i que també passarà per Hamburg, Munic, Lucca, Amsterdam i París, entre altres ciutats. La de Barcelona serà l'única actuació dels Rolling Stones a l'estat espanyol. Les entrades es posaran a la venda el 16 de maig.

L'última actuació dels Rolling Stones a Barcelona va ser el 21 de juny del 2007, quan el grup va presentar 'A bigger bang' a l'Estadi Olímpic. Altres gires de la banda que van passar per Barcelona van ser les del recopilatori del 2003 'Forty licks', la del disc 'Bridges to Babylon' del 1998 i l'Urban Jungle Tour del 1991. Abans, el 1976, Barcelona va viure el debut dels Rolling Stones a Espanya en un mític concert a la Monumental.

L'últim llançament discogràfic de la mítica banda anglesa va ser 'Blue & Lonesome', publicat al desembre, un disc de versions de vells clàssics del blues que servia d'homenatge als seus 'bluesmen' de capçalera. Uns mesos abans, els Stone havien actuat al Desert Trip juntament amb altres artistes emblemàtics dels 60 com Neil Young, The Who i Paul McCartney.

stats