LITERATURA
Cultura 21/10/2013

Els rondallaires donen el tret de sortida al festival de narració Munt de Mots

Fins al 26 d'octubre hi passaran 40 narradors de 13 països i se celebraran 50 activitats per a tots els públics

Laura Serra
1 min

BarcelonaAquest dilluns a la nit, a la Sala Luz de Gas, hi actuaran una selecció dels rondallaires que participaran en una nova edició del festival de narració Munt de Mots: Lilly Story (Austràlia), Samuel Mountoumnjou (Camerun), Mercedes Alfonso (Cuba), Quico Cadaval (Galícia), Yoshi Hioki (Japó), Luis Correia (Portugal), Mònica Torra (Catalunya) i Crispín d'Olot. Serà un tast d'un festival que fins al 26 d'octubre acollirà uns 40 narradors de 13 països en 50 activitats a 40 espais de la ciutat de Barcelona.

Organitzat pel Centre Cívic Pati Llimona i l'Associació Munt de Mots amb la voluntat de promoure la narració oral, l'oferta d'aquesta quarta edició inclou espectacles per a públic familiar, infantil i adult; una exposició d'il·lustracions, conferències, projeccions, concursos i tallers. El festival també es desplega a Gavà, el Masnou, Cardedeu i Palau-solità i Plegamans.

La funció internacional serà al Teatre Tantarantana el dimarts 22 d'octubre a les 21.15 h amb narradors de 'Cinc continents'. Es convida el públic, també, a participar en les sessions eròtiques Cuentod@s 'Ho tinc a la punta de la llengua' (Pati Llimona, 24 d'octubre a les 20 h), al Narrín Narrán (23 d'octubre a les 19.30 h al Centre Cívic La Farinera del Clot) i el divendres 25 d'octubre al Centre Cívic Torre Llobeta. La clausura serà el dissabte 26 al Pati Llimona amb una altra selecció de narradors presentats pels narradors colombians Alekos i Diego Parra.

stats