Cultura 14/10/2016

Setmana del Play, 14 -20 d'octubre del 2016

2 min
Setmana del Play, 14 -20 d'octubre del 2016

Dones rebels al Festival Protesta

41 curtmetratges i 6 llargmetratges formen el gruix de la programació del Festival Protesta de Vic, que enguany gira al voltant de les lluites pels drets de les dones. A més, s'oferirà en preestrena a tot l’Estat 'Yo, Daniel Blake', de Ken Loach, guardonada amb la Palma d’Or a Canes.

Festival Protesta 2016 - Diversos espais (Vic), fins al 22 d'octubre

Paisatge artístic al massís dels Ports

Lo Pati - Centre d'Art de les Terres de l'Ebre amplia el seu radi d'acció fins a la Terra Alta i el massís dels Ports amb un itinerari d'art efímer creat per l'artista Sergi Quiñonero. Fins a 11 peces d'11 artistes en un recorregut de 3,5 km a Horta de Sant Joan.

'Els Ports, art i natura' - Cova Picasso (Horta de Sant Joan), 16 d'octubre

Mirades fresques al petit comerç

Un festival de fotografia entestat a donar veu als talents emergents. Això és Photogenic, que compta amb la complicitat dels 31 establiments del barri de Gràcia on s'exposarà l'obra dels fotògrafs seleccionats. També s'han programat tallers i conferències.

Festival Photogenic - 31 comerços de Gràcia (Barcelona), fins al 27 d'octubre

Bo, net i just

El criteri és clar: aliments de qualitat produïts per pagesos, ramaders, pescadors i transformadors. Els productes han de ser bons, nets, justos, locals i de temporada, que respectin el medi ambient i el preu sigui coherent. 'Impossible is nothing'. Aneu-hi i tasteu-ho!

Mercat de la Terra - Jardins de les Tres Xemeneies (Barcelona), del 15 octubre al 12 de novembre

Digue-ho fort, 'I'm black and I'm proud!'

Novena edició del festival que reivindica la música i la cultura negra a Barcelona amb una 'block party' avui divendres i concerts dissabte a l'Ateneu Popular 9 Barris, més activitats i xerrades al voltant de llibres, discos i documentals.

Say It Loud! 9è Festival de Música i Cultura Negra - Diversos espais (Barcelona), del 14 al 23 d'octubre

Barcelona bàr(v)ara

És la festa popular més gran del món, així que reserveu taula, perquè els 4.500 m2 es quedaran curts. Hi haurà música en directe de grups bàvars, activitats per a totes les edats, menjar tradicional, milions de litres de cervesa i una carpa de recollida d’aliments.

Oktoberfest 2016 - Plaça de l’Univers de Fira de Barcelona, fins al 23 d’octubre 2016

Tornem als orígens

Durant dos dies el museu es convertirà en sala de conferències, un centre de ioga, una filmoteca i una cuina: una oda al consum sostenible, no només en l’alimentació sinó en tots els àmbits de la vida. Una oferta que respon a un públic cada cop més gran i mentalitzat.

Festival Orgànic - Museu Marítim de Barcelona, 15 i 16 d’octubre

stats