Propostes
Cultura 31/03/2017

Setmana del 'Play', 31 de març – 7 d'abril de 2017

Ara Play
2 min
Setmana del 'Play', 31 de març – 7 d'abril

UN SOMNI QUE DURA CENT ANYS

La faula de La bella dorment és en mans del director Ado Arrieta un viatge ple de màgia cinematogràfica. A anys llum de la versió convencional del conte, el director madrileny proposa una relectura lliure i radical que també és una reflexió sobre el cinema.

+ Detalls

'BELLA DORMENT', D'ADO ARRIETA

Consulteu la cartellera

TOT SHAKESPEARE AMB ESTRIS DE CASA

¿Es poden representar 36 obres de Shakespeare en només sis dies? És el que farà la companyia britànica Forced Entertainment al Lliure i, a més, utilitzant estris de casa en comptes d'actors: Hamlet és un tinter, Ofèlia una flor de paper en un petit gerro...

+ Detalls

‘COMPLETE WORKS: TABLE TOP SHAKESPEARE’

Teatre Lliure de Gràcia (Barcelona)

Del 4 al 9 d’abril

EL VIOLÍ DE RAY CHEN, AMB L'OBC

El jove i popular violinista d'origen taiwanès Ray Chen posarà el seu Stradivarius del 1715 i el seu virtuosisme al servei d'obres de Granados, Bernstein i Bartók com a solista de l'OBC i sota la prestigiosa batuta de la directora australiana Simone Young.

+ Detalls

BERNSTEIN, BARTÓK I EL VIOLÍ DE RAY CHEN

L'Auditori (Barcelona)

31 de març i 1-2 d'abril

UN FESTIVAL PER A GRANS I PETITS

Cada vegada són més els pares que volen gaudir de la música en directe amb els seus fills. El Dia Minimúsica ho torna a fer possible amb una jornada plena d'activitats i amb noms com Pau Riba, Candela y los Supremos, El Petit de Cal Eril i Miqui Puig DJ.

+ Detalls

DIA MINIMÚSICA

Poble Espanyol

2 d'abril

'DELICATESSEN' ELECTRÒNICA D'AVANTGUARDA

Festival per a gurmets de la música electrònica, el Lapsus Festival aposta per noms d'avantguarda tot fugint de la massificació. Enguany amb Airaboi, Atzar, Clip, Luca Lozano, Manta, Sky H1, Steve Hauschildt, Machine Woman, MNLTH, Prisma i Telefon Tel Aviv

+ Detalls

LAPSUS FESTIVAL

Teatre del CCCB (Barcelona)

1 d'abril

DEGUSTACIONS GASTRONÒMIQUES SOLIDÀRIES

La Fundació Jubert Figueras organitza el segon Tast Gastrosolidari en benefici del seu programa d'acolliment per a malalts desplaçats. Una gran varietat gastronòmica maridada amb la música de joves intèrprets del Concurs Maria Canals i el piano d'Ignasi Terraza.

+ Detalls

II TAST GASTROSOLIDARI

Utopia 126 (Barcelona)

1 d'abril

CUINA OPERÍSTICA A LA PEDRERA

La Pedrera enceta un nou cicle d'activitats que combinen la gastronomia amb l'expressió artística. La primera trobada, titulada Cuina lírica, se centrarà en receptes operístiques (amanida Tosca, canelons Rossini, préssec Melba...). Show cooking i música en directe.

+ Detalls

CUINA LÍRICA: REPERTORIS I RECEPTARIS CLÀSSICS

La Pedrera (Barcelona)

5 d'abril

stats