Cultura 04/11/2016

La setmana del ‘Play’, 4 de novembre - 10 de novembre del 2016

2 min
La setmana del ‘Play’,   4 de novembre - 10 de novembre del 2016

Kate Tempest al Cruïlla de Tardor

Kate Tempest torna a Barcelona. Ho fa dins el Cruïlla de Tardor i amb un nou disc sota el braç: Let them eat chaos (2016), una obra mestra del hip-hop que consolida encara més aquesta rapera, poeta i dramaturga com una de les veus més brillants de la música i les lletres actuals. (P.07)

Kate Tempest. Cruïlla de Tardor - Sala Apolo (Barcelona). 8 de novembre

Festassa per reobrir el Zumzeig Cinema

El Zumzeig, que va tancar a l'agost durant uns mesos per canvis en l'equip de gestió, torna a obrir les portes transformat ara en cooperativa. Per celebrar-ho, tanca el carrer de Béjar, a Sants, i ofereix una festa amb música en directe, projeccions, cervesa i pica-pica, de les 18 h fins a la mitjanit.

Zumzeig Cinecooperativa. Béjar, 53 (Barcelona). 4 de novembre

AMFest, el millor rock instrumental

Des de fa cinc anys, l'AMFest s'ha consolidat al nostre país com el festival de referència del rock instrumental -allò que abans anomenàvem post-rock-. Un intens cap de setmana amb les millors bandes internacionals del gènere com God Is an Astronaut o The Album Leaf.

AMFest. La [2] de l'Apolo (Barcelona). Fins al 5 de novembre

Festival d'art i espai públic a Can Ricart

Després de fer-se als Encants Vells i al carrer Pere IV, la tercera edició d'Ús Barcelona s'instal·la a l'antiga fàbrica del Poblenou. Art urbà, tallers, música, espais gastronòmics i molt més per reivindicar la recuperació d'espais en desús a través de l'art i la participació ciutadana.

Ús Barcelona. Antiga Fàbrica Can Ricart (Barcelona). 5 de novembre

Menjar-se lo Delta, acció poètica

El festival d'acció poètica Bouesia visita el Centre d'Art de les Terres de l'Ebre amb una performance participativa d'allò més engrescadora: menjar-se literalment el delta de l'Ebre, en forma de maqueta comestible gegant feta amb productes de la terra.

Menjar-se lo Delta. Lo Pati (Amposta). 6 de novembre

Cinquè aniversari de La Fonoteca

Fa cinc anys La Fonoteca va arribar a Barcelona com una delegació de la plataforma madrilenya de grups emergents i ara celebra que ja forma part del paisatge indie de la ciutat amb dues nits i els grups Las Ruinas, Mujeres, Sierra, Doble Pletina, Házte Lapón i Gúdar.

La Fonoteca, 5è aniversari. Almo2bar (Barcelona). 4 i 5 de novembre

Mira, sisè festival de creació digital

Sisena edició del festival de creació digital Mira, amb caps de cartell internacionals com Death in Vegas, Zomby, Tim Hecker, Plaid i Alessandro Cortini. A més: instal·lacions immersives, experiències en una cúpula de 360º i molt més.

Mira 2016. Fabra i Coats (Barcelona). Del 8 al 12 de novembre

stats