Propostes
Cultura 03/05/2018

La setmana del ‘Play’, del 4 al 10 de maig

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

EL MUSEU MARÍTIM AMB PROACTIVA OPEN ARMS

El Museu Marítim de Barcelona organitza dissabte una jornada solidària amb l’ONG Proactiva Open Arms per recollir fons per a la seva activitat. Hi haurà vermut, tallers, circ, titelles i altres actuacions.

5 DE MAIG

TROBADA DE ‘SKATE’ PER A NOIES

Dissabte el Pati de les Dones del CCCB acull la Girl’s Skate Night. Hi haurà riders femenines locals i internacionals, concerts, projeccions i classes per a totes aquelles que vulguin aprendre a patinar.

5 DE MAIG

TORNA EL REC.0 A IGUALADA

Dimecres arriba la divuitena edició del REC.0 Experimental Stores, el festival que recupera el barri industrial del Rec d’Igualada, amb més de 50 botigues pop-up de marques de moda i 34 food trucks, concerts, DJ, dansa, presentacions de llibres, xerrades...

DEL 9 AL 12 DE MAIG

20È FESTIVAL JAZZ VIC

Ja està en marxa la vintena edició de l’Alhambra Festival Jazz Vic, amb Craig Taborn Quartet, OK Computer, Threejay, Raynald Colom i Marc Vernis Trio, entre altres concerts que tindran lloc a la Jazz Cava i a l’escenari Alhambra, instal·lat a la plaça del Carbó.

FINS AL 13 DE MAIG

22 è TRAPEZI A REUS

22 è TRAPEZI A REUSDijous torna a les places, carrers i equipaments de Reus la Fira del Circ de Catalunya Trapezi, amb una 22a edició que s’anuncia com la més internacional i que tindrà la participació de companyies de països com ara Suïssa, Bèlgica, França i Alemanya.

DEL 10 AL 13 DE MAIG

stats