CLÀSSICA
Cultura 06/11/2012

La soprano Montserrat Caballé suspèn tota l'activitat artística dels propers 3 mesos

L'artista no podrà actuar l'11 de novembre a L'Auditori al concert solidari 'Veus per a l'esperança' a benefici de la investigació contra el càncer

Efe
1 min
La soprano ha hagut de cancel·lar les cites de la seva agenda, com un concert demà a Girona.

BarcelonaLa soprano Montserrat Caballé, que actualment es recupera de la fractura al braç dret que va patir a conseqüència d'un ictus, ha suspès la seva activitat artística durant els pròxims tres mesos. Caballé, de 79 anys, que dimecres passat va rebre l'alta de l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on havia ingressat el 20 d'octubre, va ingressar el 2 de novembre a la clínica Teknon per dur a terme la rehabilitació de l'húmer del braç dret.

Encara que a principi de la setmana passada l'Auditori de Barcelona va confirmar que Caballé podria actuar el pròxim 11 de novembre en aquest equipament en el concert solidari 'Veus per a l'esperança', a benefici de la investigació contra el càncer, finalment els metges han desaconsellat aquesta possibilitat. El concert, però, es manté.

L'agent artístic de Caballé, Aldo Mariotti, ha assenyalat a Efe que la soprano es troba totalment recuperada de l'ictus, però "en no poder ser operada de la fractura ni poder enguixar-li el braç, els metges li han donat tres mesos de baixa absoluta perquè l'húmer torni a soldar-se". En les pròximes setmanes, Caballé tenia programades actuacions al teatre Atrium de Viladecans (Baix Llobregat) i a Santander.

stats